A Nubia az elmúlt hetekben már több promóciós képet is közzétett arról, hogy hamarosan érkezni fog a Red Magic folytatása, most pedig úgy látszik meg van a bemutató hivatalos időpontja is. A Weibo hivatalos eSport oldalán megosztott információk alapján november 7-én jelenti be a Nubia legújabb gamer mobilját, amit Red Devil-ként emlegetnek. Ez utóbbi alapján számíthatunk arra, hogy nem Red Magic 2 lesz a neve az újdonságnak, ami valljuk be akkora problémát nem jelent.

Azonban ha az eddig közzétett plakátokat megnézzünk akkor láthatjuk, hogy a gyártó eddig csak “az új Red Magic”-ként emlegette a készüléket, tehát még lehet a más neve a modellnek. A Weibo-n látható infók szerint a telefon innovatív 4 ujjas technológiával fog rendelkezni, ami lehetővé teszi, hogy játék során egy időben négy újjal is parancsot adjuk, ez azért elég sokat számít egy online mérkőzés során.

Szó esett továbbá a 3D térhatású hangzásról és a 4D játékélményről is, amit csak 4D sokként említettek meg, de ez valószínűleg csak még egy rezgőmotort takar. A hardver terén már biztosak lehetünk a Snapdragon 845 lapkában és ezt akár 10 GB RAM is kiegészítheti, a  tároló maximális kapacitása pedig 256 GB lesz.

forrás gizmochina