Black Friday: Akciós játékok a Google Play-ből és az App Store-ból

MEGOSZTÁS

Black Friday alkalmából a Google Play-ban és az App Store-ban is találunk akciós játékokat, ezek közül kiválogattunk párat, ami érdekes lehet.

App Store: 

The House of Da Vinci: 1090 forintot kérnek az App Store-ban a The House of Da Vinci című kalandjátékért, amiben Da Vinci otthonában, az ő legendás találmányaira épülő fejtörőkben kell kiigazodnunk.

Lumino City: 349 forintba kerül a Lumino City, minden idők egyik legjobb mobilos kalandjátéka, melynek összes helyszínét valódi makettekből építették és filmezték le, majd interaktivizálták.

Kingdom Rush Origins: a teljes Kingdom Rush-sorozat akciós áron szerezhető be egy rövid ideig, 349 forintért kaparinthatjuk meg a Kingdom Rush Origins-t is, mely minden idők egyik legjobb tower defense stratégiai játéka mobilon.

 Google Play: 

Space Marshals: 590 forintért vehetjük meg magunknak az egyik legjobb izometrikus lövöldözős játékot a Play Áruházban, ami egy sci-fi vadnyugatra kalauzol el bennünket rengeteg izgalmas kaland és küldetés társaságában.

Samorost 3: 1099 forintról 249 forintra leárazva vásárolható meg az Amanita Design egyik nagyszerű kalandjátéka, melyben egy kis űrmanó oldalán egy varázsfuvola nyomába eredhetünk.

The Amazing Spider-Man 2: 2399 helyett most 499 forintot kérnek a The Amazing Spider-Man 2-ért, melyben egy vérbeli 3D-s Pókember kalandnak lehetünk részesei.

MEGOSZTÁS