The Elder Scrolls: Blades

Eredetileg 2018 decemberében jelent volna meg, de az utolsó pillanatban a Bethesda úgy döntött még kicsit csiszolnak a rajta és 2019 elejére tolták a bemutatót. Androidon és iOS-en is tudunk majd játszani a legendás RPG mobilos változatával.

A The Elder Scrolls sorozat minden idők egyik legjobb belső nézetes akció-szerepjátéka jelenleg pc-n és konzolon. Egyes pletykák szerint január vége- február környékén kerül majd fel az online store-okba az alkotás, ami több tucat órányi játékidővel kecsegtet.

Harry Potter: Wizards Unite

A Harry Potter és a Pokemen GO összekutyulásából megszületett Wizards Unite-t is az előző esztendőben debütált volna az eredeti tervek szerint. A játék a Harry Potter franchise világát hozza el nekünk, lehetőségünk nyílik mágiát tanulni, párbajozni és értékes tárgyakat gyűjteni.

Külön pozitívum, hogy mindezt nem az kanapénkon ücsörögve tehetjük meg, hanem az utcákat és a természetet járva. Várhatóan az év elején válik elérhetővé a játék Androidra és iOS-re.

H1Z1 Mobile

A H1Z1 Mobile-nak jelenleg olyan ellenfelekkel kell megküzdenie mint a Fornite vagy a PUBG Mobile. Az említett két nagy címmel a csatában jelenleg vesztésre állnak.

A fejlesztők viszont úgy gondolják, hogy a PC és a konzol mellett mobilra is elhozzák nekünk a H1Z1-et. Eredetileg egy zombis MMO-nak készült, ma viszont már ezt is battle royale-ként ismerjük.

EVE: Echoes

Pár héttel ezelőtt a CCP Games csapata bejelentette, hogy mobilra is elhozzák a rendkívül népszerű űrstratégiájukat az EVE: Online-t. Apró változás, hogy EVE: Echoes címmel érkezik az MMO, amiben az alapjátékhoz hasonlóan az űrben kell kalandoznunk benne hajókat építve, kereskedve – mindezt mások társaságában.

A megjelenésről még nem tudunk sokat, várhatóan 2019 közepén kerülhet fel az alkotás a Google Playbe az App Storeba.

Call of Duty: Legends of War

A Call of Duty-t szerintem nem kell senkinek sem bemutatni. PC-n és konzolon elég nagy rajongótábora van a szériának, amiből minden évben kapunk folytatást. A mobilos változat a Trecent berkein belül készül és ugyan az lesz a feladat mint eddig, irtani az ellent.

A játékmódokról még nem sokat tudni, de az biztos, hogy a multira lesz kihegyezve az applikációt és pár régebbről ismert Call of Duty pályán is tolhatjuk majd. Reméljük az irányíthatóság nem lesz túl bonyolult.

Diablo: Immortal

Nincs kizárva, hogy idén még nem fog megjelenni a mobilra szánt Diablo, ami a rajongókból elég nagy ellenszenvet váltott ki. Ez persze főképp azért volt mert nem a franchise folytatását jelentette be a Blizzard.

Mindenesetre szerintem akik hivatalos trailerre nyomtak egy nagy dislike-ot még azok is lefogják tölteni és biztos, hogy egy maghatározó játék lesz a piacon hatalmas rajongótáborral. Ha minden részletet szeretnél tudni a Diablo: Immortal-ról csatlakozz Facebook csoportunkhoz.