A Razer Phone nem volt túl nagy durranás és olyan ellenfelek mellett, mint a Galaxy S9 duó, OnePlus 6 vagy Huawei P20 Pro, már kezd is egy kicsit elavultnak számítani.


A meglehetősen visszafogott siker ellenére a Razer elégedett a mobil piacon nyújtott teljesítményével. A Snapdragon 835 nem mondható túl friss lapkának, így illő lenne lassan piacra dobni a folytatást. A ChinaJoy 2018-at a napokban tartják Sanghajban, a rendezvényen Chen Xiaoping a Razer alelnöke is megjelent, aki elárulta, hogy még idén jönni fog a Razer Phone utódja.Ahogy az ilyenkor lenni szokott elég szűkszavúan nyilatkozott, de azért annyit elmondott, hogy a legújabb Qualcomm rendszerchippel érkezik az új Razer telefon. Feltehetően ez a Snapdragon 845 lesz, de már lehetett olyan pletykákat hallani, hogy az amerikai cég még ebben az esztendőben tervezi a Snapdragon 855 elindítását. Így az utóbbit sem zárhatjuk ki, de akkor már szerintem átcsúsznánk a következő évbe, így a nagyobb esély a 845-re van.

Koncepcióképen a Razer Phone 2

Mivel egyre több gamer mobil van a piacon, a Razer mérnökei kénytelenek lesznek valami ütős funkciót kitalálni amivel magukhoz csalogathatják a vásárlókat. Hiszen nem épp arról híresek, hogy olcsón adnák termékeiket és mondjuk egy Xiaomi Black Shark-hoz képest az előző évben bemutatott Razer Phone, a több mint 300 ezer forintos hazai árával nem túl kecsegető ajánlat.

forrás: playfuldroid