Jönnek a jóárasított Asus ROG Phone-ok

MEGOSZTÁS

A júniusban bemutatott tuningolt Snapdragon 845 lapkával és 8 GB belső memóriával rendelkező Asus ROG Phone elég húzós árcédulával érkezett.


Sokan örülnének egy olcsóbb verziónak, hiszen a ROG Phone ára jelenleg 1000 euró körül mozog és nálunk még nem is megvásárolható, itt pedig biztosan ennél is drágább lesz. Jött már arról információ, hogy a telefon hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik, de pontos dátumot nem nem tudunk.Jó hír, hogy a TENAA szerint nem is egy, hanem három olcsóbb változat is úton van a készülékből, a Z01QD modellszámú eszköz 4, 6 és 8 GB belső tárhellyel is forgalomba kerül, továbbá a hátlapon csak egy darab 12 megapixeles kamerát találunk majd a 12+8 megapixeles modulok helyett. Ennek mondjuk ellent mondanak a TENAA által közzétett képek, hiszen azokon két egység van.

A tárhely mérete továbbra is 128 vagy 512 GB lesz és úgy tűnik egy picivel kisebb kapacitású akkumulátor kerül majd a jóárasított ROG Phone-okba, 4000 milliamperóra helyett 3850 milliamperórás teleppel kalkulálhatunk. A kevesebb belső memória, az egy darab hátlapi kamera és gyengébb akkumulátor elég lesz arra, hogy jóval 1000 euró alatt is beszerezhetővé váljon az Asus ROG Phone. Reméljük ezek a modellek forgalomba kerülnek nálunk is.

forrás: gsmarena

MEGOSZTÁS