A Blizzard és a NetEase közösen fejleszti a Diablo Immortal-t, egy napokban közzétett interjúból viszont kiderült, hogy a munkálatoknak vége. Így remélhetőleg hamarosan megkezdhetjük kalandozásunkat Sanctuary világában mobilunkon is.

A 2012-ben bemutatott Diablo 3 már lerágott csont, hiába frissítgeti a tartalmakat a Blizzard nem sokan játszanak vele. “Majd kiugrottak a bőrükből” a rajongók amikor tavaly a BlizzConon bejelentették a népszerű franchise következő részére még várni kell, helyette érjük be a játék mobilos verziójával. A Blizz már az utóbbi pár évben sem volt éppen a játékosok szíve csücske, az Immortal YouTube-ra feltöltött hivatalos előzetes rengeteg dislike-ot kapott (jelenleg 21K vs. 306K-n állunk).

Ettől függetlenül nem hiszem, hogy lesz majd olyan Diablo fan aki ne töltené le az okostelefonokra szánt verziót. Kétség kívül kijelenthető, ez az idei év egyik meghatározó mobiljátéka lesz. A megjelenésről sokat nem tudunk, elvileg még idén érkezik az applikáció iOS-re és Androidra. A NetEase egy nemrég zajlott évértékelő konferencián közölte: részükről készen áll az Immortal a megjelenésre, rajtuk már nem múlik a premierdátum.Innentől tehát a kiadón, ami Activision Blizzard és a másik fejlesztőn, tehát a Blizzardon múlik mikor kezdhetjük irtani az ellent a Diablo világában. Ha te is várod a játékot mindenképp csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy minden infóról első kézből értesülj.