Kiszivárgott videón az új Xiaomi Black Shark mobil

MEGOSZTÁS

A Xiaomi első gamer mobilja a Black Shark hivatalosan csak Kínában beszerezhető, de ott akkora sikere van, hogy egy most kiszivárgott videó alapján talán előbb-utóbb jönni fog a folytatás is.


A kínai cég létrehozott egy nemzetközi weboldalt a Balck Shark-nak, így sejthető, hogy globális változat is érkezni fog az eszközből. A weblapon egyébként többes számban beszélnek a készülékről, ezért nincs kizárva, hogy memóriakiosztás szempontjából több modellel is kalkulálhatunk, de egy korábban kiszivárgott kép alapján akár nagyobb változások is lehetnek.global.blackshark.com oldalon az e-mail címünket megadva valószínűleg kapunk értesítést ha világszerte elérhetővé válik a mobil. Áprilisban érkezett a Black Shark ezért még a folytatás szerintem eléggé korai lenne, ráadásul új rendszerchip-et sem tudnak bele tenni, mivel a Snapdragon 855 még nem került piacra. Valószínűleg pár napon belül tisztázódnak a dolgok és kiderül, hogy valóban a folytatásról van szó vagy csak egy félgenerációs frissítésről van szó.

Az biztos, hogy a videón lévő eszköz máshogy néz ki mint a jelenleg forgalomban lévő Black Shark, a hátlapi kamerák középre vannak pozicionálva és az ujjlenyomat olvasó is ide költözött az előlapról. Lehet, hogy a globális verzió máshogy néz ki mint a kínai modell? Ha így van, nem teljesen tiszta miért várt eddig a Xiaomi a nemzetközi változattal, hiszen a Razer Phone 2 és a ROG Phone már nagyjából a célegyenesben van a megjelenést illetően.

MEGOSZTÁS