Masszív gamer mobilt dob piacra hamarosan a Doogee

MEGOSZTÁS

A Doogee még csak pár éve van jelen a telefon piacon, kínálatuk rengeteg készülékből áll és elég tűrhető strapamobilokat gyártanak.


A pár hónapja leginkább Ázsiában elindult gamer mobil őrületet megpróbálják ők is meglovagolni, ráadásul nem is akárhogyan, egy IP68 valamint MIL-STD-810G szabványnak is megfelelő telefont fognak hamarosan bemutatni. Ez az mobil a Doogee S70 lesz, ami ennek megfelelően meglehetősen robusztus külsővel fog rendelkezni.Az eszköz 6 hüvelykes Full HD + felbontású megjelenítőt kapott, 18:9-es képaránnyal. Szerencsére a kijelző mellett az akkumulátor is elég méretesre sikeredett, a telep kapacitása 5500 milliamperóra és a gyártó közleménye szerint ezzel 15 órán át tudunk gémelni a Heartstone-al vagy Minecraft-al, aki pedig Fortnite vagy PUBG Mobile rajongó akár 11 órán át nyüstölheti kedvenc játékát.A Doogee S70 hátlapján 12+5 megapixeles kamerákat találunk, elől pedig egy 16 megapixeles Samsung szenzor kacsint vissza ránk f/2.0 rekeszértékkel. Talán az egyetlen negatívum a Helio P23 CPU, hiszen egy gamer mobilba erősebb lapkát is eltudnánk képzelni. A P23 egyébként nyolc darab ARM Cortex-53 magból áll, maximális órajele 2,5 GHz, így lényegében nem egy gyenge processzorról van szó.Ez a chip kapott egy bordázott hűtőbordát is, így állítólag 7 fokkal hidegebb az üzemi hőmérséklete, mint hagyományos társaié. Van egy Game Mode-nak nevezett funkció is, ennek pontos szerepe még nem tisztázott, feltehetően pár napon belül erre is fény derül. A belső memória mérete 6 GB, mellé pedig 64 GB tárhelyet kapunk, ami bőven elég a legtöbb applikációnak.

Gamer telefon manapság már nincs gamepad nélkül, ez is jár majd a készülék mellé, érkezett is róla egy rövid YouTube videó. Érdekesség még, hogy a Doogee S70 közösségi finanszírozással készült, az árát még nem tudni.

forrás: gsmarena

MEGOSZTÁS