Mate 20X néven jön a Huawei új gamer mobilja

MEGOSZTÁS

Azt szerintem már mindenki tudja, hogy október 16-án lesz a legújabb Huawei csúcsmobilok bemutatója. Úgy tűnik a Mate 20, Mate 20 Pro és a Mate 20 Porsche Design mellett egy negyedik változat is érkezni fog.

Ez az infó egyébként a Huawei Twitter oldaláról származik, tehát elég hitelesnek mondható. Az eszközt Mate 20X néven emlegetik és a közzétett rövid videó alapján gamer telefonnak szánja a kínai gyártó. A trailer láttán nyilvánvaló, hogy valamilyen speciális hűtéssel rendelkezik a masina – mint a jelenleg forgalomban lévő gamer mobilok többsége – és hosszabb ideig játszhatunk vele, ebből kifolyólag nagyobb akkumulátort kaphat a többi Mate 20 készülékhez képest.

A Mate 20X specifikációiról még nem tudni semmit, de a Kirin 980 lapka borítékolható, ami mellé 6 vagy 8 GB RAM járhat majd. A célpiac inkább Kína és az ázsiai országok, de azért a globális megjelenésnek szerintem sokan örülnénk. A bemutatóig pontosan egy hét van hátra, addig még fogunk hallani a telefonról, akárcsak a Mate 20 többi változatáról is.

forrás: twitter

MEGOSZTÁS