Összegyűjtöttük honnan érdemes most gamer telefonokat venni

MEGOSZTÁS

Hazánkban a gamer mobilok többségét még nem lehet megvásárolni, ezért több esetben a külföldi oldalakon kell keresgélni. Ennek egyébként más előnye is van, többek között sokkal olcsóbban is rábukkanhatsz egy-egy készülékre, mint nálunk.

Erre remek példa a Honor Play, amit Magyarországon 108 ezer forinttól lehet megvásárolni, ezzel szemben Gearbest-ről már 93 ezer forintnak megfelelő összegért beszerezhető.Szerintem a készüléket már nem kell bemutatni, akinek mégis részletesebben itt olvashat róla. További részletek és rendelés ezen az oldalon.

Aki Nubia Red Magic-re pályázik annak sajnos rossz hírem van. A mobil ugyanis még csak angol és kínai nyelven került piacra, valószínűleg nem is lesz belőle globális változat. Ennek ellenére támogatja a B20 LTE sávot, tehát hazánkban is gond nélkül használható. Egy másik negatívum, ami Red Magic ellen szól, hogy csak Snapdragon 835 van benne és az ára is jóval magasabb a Honor Play-hez képest.Ha mégis ilyen készüléket szeretnél, akkor a 6/64 GB-os változat jelenleg a Banggood oldalán a legolcsóbb, nagyjából 135 ezer forint. Akinek kevés lenne ennyi memória választhatja a 8/128 GB-os variánst, amit Gearbest-ről érdemes megrendelni.

Xiaomi Black Shark-ot is lehet már venni hazánkban, de a kezdőára 180 ezer forint. Ezért a pénzért egyébként teljes egészében azt a készüléket kapjuk amit Gearbest-ről is megtudunk rendelni.Csak ott 158 ezer forintért árulják, de aki ezt sokallná választhatja a 6/64 GB-os változatot is 133 ezer forintért.

Az Asus ROG Phone már hónapokkal ezelőtt bemutatkozott, de még nem került fel a boltok polcaira. Ha minden igaz, valamikor október második felében válik majd elérhetővé a készülék, de első körben csak egyes ázsiai országokban és Amerikában.A ROG Phone kapcsán rekord magas árcédulára kell számítani, még csak az előrendelések folynak, de az borítékolható, hogy jóval 1000 dollár felett lesz a masina. Nálunk egy ideig biztos nem lehet majd beszerezni, ha mindenképp ilyen mobil szeretnél, Gearbest-en nézz majd körül a megjelenést követően.

Ha elszeretnéd kerülni a vámköltséget akkor Gearbest-ről Eu Priority Line szállítási móddal rendelj, Banggood esetében pedig az European Direct Mail-t kell választani.

MEGOSZTÁS