Speciális változatot kap a Honor gamer mobilja!

MEGOSZTÁS

A múlt hónap elején a GPU Turbo-val két Honor telefon is debütált, ezek közül az egyiket a mostanában népszerű gamer mobilok köreibe szánta a Huawei.


Ugyan a Honor Play nem érkezett erősebb hardverekkel, a gyártó jelenlegi csúcsmobiljaihoz képest, de árát tekintve mindenképpen olcsóbban juthatunk hozzá mint más cégek gamer telefonjaihoz. Bemutatóját követően a Huawei legolcsóbb Kirin 970lapkával rendelkező csúcsmobilja volt. Az eszköz 19: 9-es képarányú és 1080 x 2280 pixelfelbontású 6,3 hüvelykes megjelenítővel debütált. A 3750 mAh akkumulátorral rendelkező Honor Play-t 4/64 GB és 6/64 GB változatokban tudjuk beszerezni 16 + 2 megapixeles hátlapi és szintén 16 megapixeles előlapi kamerákkal.

Eddig csak a megszokott színekben volt lehetőségünk beszerezni a Honor Play-t, de augusztus elsejétől jön a speciális változat. Ugyan hardveresen semmi újat nem hoz majd, de a dizájn egy kicsit meg fog változni a hátlapot illetően, mivel lézervésett vonalak kapnak majd helyet rajta. Fekete és piros színben lesz megvásárolható a Speciális változat a Huawei online webáruházából átszámítva körülbelül 104 ezer forintért.

forrás: gsmarena

MEGOSZTÁS